Over ons

APS is een onafhankelijke dynamische Belgische onderneming met een 20 jaar lange expertise in het aanbieden van officiële foto-oplossingen binnen de Belgische markt.

Dankzij de lokale productie van onze fotocabines, stimuleren we de Belgische economie.

Daarnaast worden alle fotocabines ook op een duurzame manier geproduceerd. Vanuit een maatschappelijk engagement werken wij samen met de beschutte werkplaats ‘de Brug vzw’ te Mortsel.

Deze lokale, Belgische productie vertaalt zich in een zeer grote flexibiliteit naar onze klanten en een gratis interventietijd van slechts 1 uur. Naast de kosteloze installatie van onze pasfotocabines geniet u ook van winstdeelname voor uw stad of gemeente.

Het is deze gratis service die steden en gemeenten als Brussel, Antwerpen, Gent, Mons, Oostende, Mechelen en vele anderen overtuigden om met ons in zee te gaan.

Exclusief voor steden en gemeenten

APS werkt exclusief voor steden en gemeenten. Deze focus maakt ons de ideale partner om een service op maat aan te bieden die volledig is afgestemd op de dienstverlening van uw stad of gemeente.

Een netwerk van techniekers en onze online opvolgsystemen zorgen ervoor dat uw fotocabine altijd kan blijven werken, dit ook tijdens avondopeningen en weekends.

Contacteer ons

Heeft u vragen, suggesties, getuigenissen of klachten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Bedankt! Uw bericht zit in onze inbox!

Indien een reactie nodig is, zullen we zo snel mogelijk reageren.

We zullen niet antwoorden omdat je je e-mail niet hebt opgegeven, maar toch bedankt voor het bericht! Het zal worden gelezen en onder de aandacht worden gebracht.

Uw bericht:

Ga terug naar het formulier...

mail@a-p-s.be
www.a-p-s.be
Drukpersstraat 4
B-1000 Brussel
TVA BE0890373787